توجه !
این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
0% Complete
رفتن به صفحه اصلی
ارائه مجازی مقاله
لیست نشست ها
نمایشگاه پوستر(کشاورزی و منابع طبیعی)
مشخصات مقاله
کد مقاله
mpec-1027
منابع مقاله
عنوان
ارزیابی عوامل موثر بر محتوای ترکیبات فنولیکی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه ها
نویسندگان
فاطمه نکونام
چکیده
میوه ها به علت دارا بودن ترکیبات فنولیکی و آنتی اکسیدانی ارزش تغذیه ای و سلامتی بسیار بالایی دارند. محتوای ترکیبات فنولیکی و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه ها تحت تاثیر نوع ژنوتیپ، عوامل محیطی، سن فیزیولوژیکی درخت، عملیات های باغبانی شامل هرس و تنک، آبیاری، کود دهی، زمان برداشت، انبارمانی پس از برداشت و بسیاری از عوامل دیگر قرار می گیرند. هر عاملی که باعث افزایش محتوای کربوهیدرات شود و رشد رویشی گیاه را کاهش دهد محتوای ترکیبات فنولیکی و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه را افزایش خواهد داد. بر این اساس می توان با انتخاب صحیح رقم و برخی عملیات های کشاورزی کم هزینه و دوست دار طبیعت، ارزش تغذیه ای میوه ها را افزایش داد.
فایل های مقاله
فایل پوستر مقاله
محتوای ارائه مجازی مقاله
نظرات
ثمین همایش ، سامانه مدیریت کنفرانس ها - نگارش 19.0.1