توجه !
این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
0% Complete
رفتن به صفحه اصلی
ارائه مجازی مقاله
لیست نشست ها
نمایشگاه پوستر(کشاورزی و منابع طبیعی)
مشخصات مقاله
کد مقاله
mpec-1153
منابع مقاله
عنوان
ارزیابی میزان فنل، فلاونوئید و آنتی اکسیدان پوست چهار رقم مرکبات تحت تاثیر دمای خشک شدن
نویسندگان
زهرا برومند چشمه علی - حسین مرادی - علی پاکدین - یوسف قاسمی
چکیده
میوهی مرکبات از نوع سته بوده که فرابر میوه شامل دو بخش مجزا و بزرگ پوست و گوشت است در این پژوهش سعی بر این بود که تاثیر نوع گونه و میزان دمای خشک شدن پوست را بر خصوصیات فیتوشیمیایی و کیفیت فیزیکوشیمیایی 4 گونه از مرکبات مورد بررسی قرار گیرد. این پژوهش در سال 1399 در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری انجام شد . به این منظور 4 گونه با شرایط یکسان از مرکبات رایج در منطقه از باغی در شهر ساری تهیه شد. پس از اندازهگیری میزان سفتی پوست، قطر پوست، پوست ها برای مراحل بعدی آزمایش در دماهای مشخص شامل دمای محیط(سایه خشک)، 45 درجه سانتی گراد و 70 درجه سانتی گراد به آون منتقل شدند.نتایج نشان داد که گریپ فروت و پرتقال ایتالیایی میزان سفتی پوست بیشتری را نسبت به نارنگی تانگور و نارنگی ژاپنی نشان دادند. بیشترین میزان فعالیت آنتیاکسیدانی در گریپ فروت و نمونه شاهد بود (96.84 میلی گرم بر میلی لیتر). کمترین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی مربوط به نارنگی تانگور بود. در میزان فنل بیشترین میزان فنل مربوط به گریپ فروت در دمای 70 درجه سانتی گراد بود و کمترین میزان فنل در نمونهی شاهد نارنگی ژاپنی بود. بیشترین میزان فلاونویید در نمونهی شاهد نارنگی تانگور و دمای 70 درجه نارنگی تانگور بود.
فایل های مقاله
فایل پوستر مقاله
محتوای ارائه مجازی مقاله
نظرات
ثمین همایش ، سامانه مدیریت کنفرانس ها - نگارش 19.0.1