توجه !
این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
0% Complete
رفتن به صفحه اصلی
ارائه مجازی مقاله
لیست نشست ها
نمایشگاه پوستر(کشاورزی و منابع طبیعی)
مشخصات مقاله
کد مقاله
mpec-1183
منابع مقاله
عنوان
مروری بر خصوصیات گیاه شناسی، فیتوشیمیایی و فارماکولوژیکی گیاه دارویی گشنیز Coriandrum sativum L
نویسندگان
عاطفه شجاعیان - مجید امینی دهقی
چکیده
گشنیزگیاهی یک ساله و متعلق به خانواده چتریان است، از خواص دارویی این گیاه می توان گفت که این گیاه اشتهاآور، ضدنفخ، هضم کننده غذا، تسکین دهنده اعصاب و دردهاي رماتیسمی و کاهنده قندخون می باشد .تحمل گیاه دارویی گشنیز در برابر تنش شوری از طریق افزایش تجمع قندهای محلول،پرولین و ترکیبات فنولی است. ازآنجا که استفاده از کود شیمیایي در تنش ملایم به افزایش درصد و عملکرد اسانس گیاه منجر مي شود، کاربرد کود شیمیایي به منظور بهره برداري دارویي از گیاه گشنیز در وضعیت تنش ملایم آبي توصیه مي شود. می توان بذور گیاه دارویی گشنیز را در رطوبت بذر 5 درصد و در پوشش آلومینیومی در دمای انبار زیر 25 درجه سانتیگراد بدون کاهش قابل توجه قوه نامیه برای طولانی مدت نگهداری کرد. تنش خشکي موجب کاهش عملکرد دانه ، وزن خشک، وزن ریشه و مقدار روغن تولیدي گشنیز شده است. به طور کلی تنش شوری،سبب کاهش خصوصیات مربوط به جوانه زنی و رشد رویشی در گیاه گشنیز می شود.
فایل های مقاله
فایل پوستر مقاله
محتوای ارائه مجازی مقاله
نظرات
ثمین همایش ، سامانه مدیریت کنفرانس ها - نگارش 19.0.1