توجه !
این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
0% Complete
رفتن به صفحه اصلی
ارائه مجازی مقاله
لیست نشست ها
نمایشگاه پوستر(کشاورزی و منابع طبیعی)
مشخصات مقاله
کد مقاله
mpec-1122
منابع مقاله
عنوان
تاثیر عصاره هیدرواتانولی اندام گل گیاه آلاله برفزی (Ficaria kochii (Ledeb.) Iranshahr & Rech.f.) در مرحله گلدهی کامل علیه باکتری اشریشیا کلی
نویسندگان
خدیجه لطفی زاده - فرنوش فتاحی
چکیده
در سالهاي اخیر استفاده از مواد طبیعی مانند اسانسها و عصارهها به جاي نگهدارندههاي شیمیایی در صنعت غـذا توصیه و تاکید شده است. هدف اصلی تحقیق حاضر بررسی اثر ضدباکتریایی عصاره هیدرو اتانولی گل گیاه آلاله برفزی (Ficaria kochii (Ledeb.) Iranshahr & Rech.f.) در مرحله گلدهی کامل علیه باکتری گرم منفی اشریشیا کلی (ATCC 10536) میباشد. بعد از جمع آوری مواد گیاهی و خشک کردن آن عصاره گیری به روش فراصوت انجام شد و فعالیت ضد باکتریایی آن به روش انتشار چاهک و حداقل غلظت بازدارندگی رشد (MIC) به روش میکروبراث دیلوشن بررسی شد. طبق نتایج به دست آمده مشاهده شد که عصاره هیدرو اتانولی گل با غلظت 22میلی گرم بر میلی لیتربیشترین هاله عدم رشد را با قطر 33/7 میلی متر نشان داد. همچنین بر اساس نتایج حداقل غلظت بازدارندگی رشد (MIC) در غلظت 16 میلی گرم بر میلی لیتر مشاهده شد. همچنین نتایج حاصل شده با آنتی بیوتیک آمپی سیلین و دی متیل سولفوکساید مقایسه شد.
فایل های مقاله
فایل پوستر مقاله
محتوای ارائه مجازی مقاله
نظرات
ثمین همایش ، سامانه مدیریت کنفرانس ها - نگارش 19.0.1