توجه !
این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
0% Complete
رفتن به صفحه اصلی
ارائه مجازی مقاله
لیست نشست ها
نمایشگاه پوستر(کشاورزی و منابع طبیعی)
مشخصات مقاله
کد مقاله
mpec-1165
منابع مقاله
عنوان
اثرات استفاده از گیاه دارویی آویشن بر عملکرد رشد و مصرف خوراک، میزان تولید گاز متان و کیفیت گوشت در نشخوارکنندگان
نویسندگان
زهرا حیدری - رحیمه فاریابی
چکیده
آویشن (Thymus) یک گیاه دارویی معطر است که در سراسر جهان برای اهداف پزشکی، آرایشی و بهداشتی و آشپزی استفاده می-شود. از ترکیبات مؤثره آویشن که بر پایه فنول ها و ترپن ها بوده و در صنعت دام و طیور کاربرد فراوانی دارند می توان به تیمول (Thymol)، کارواکرول (Carvacrol)و گاماترپیتن اشاره نمود. این ترکیبات از پتانسیل آنتی اکسیدانی، ضدباکتری، ضدویروسی، ضد التهاب و تقویت کننده سیستم ایمنی برخوردارند. افزودن آویشن به جیره غذایی دام ها، به دلیل وجود ترکیبات فعال زیستی در گیاه، اثرات مثبتی را نشان داده است و می تواند منجر به بهبود عملکرد دستگاه گوارش، بهبود عملکرد رشد، کاهش نرخ مرگ و میر، بهبود کیفیت و طعم گوشت در نشخوارکنندگان شود. اسانس آویشن هم چنین می تواند از طریق کاهش متانوژن ها، تولید متان را کاهش دهد. باتوجه به محدودیت استفاده از آنتی بیوتیک ها و تأثیر این گیاه دارویی در تولید و سلامت دام، می توان از این گیاه دارویی جهت بهبود راندمان تولید و کاهش مصرف داروهای شیمیایی در صنعت پرورش دام بهره برد.
محتوای ارائه مجازی مقاله
نظرات
ثمین همایش ، سامانه مدیریت کنفرانس ها - نگارش 19.0.1