توجه !
این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
0% Complete
رفتن به صفحه اصلی
ارائه مجازی مقاله
لیست نشست ها
نمایشگاه پوستر(کشاورزی و منابع طبیعی)
مشخصات مقاله
کد مقاله
mpec-1061
منابع مقاله
عنوان
ارزیابی برخی پارامترهای بیوشیمیایی آویشن زوفایی در استان ایلام
نویسندگان
علی اصغر حاتم نیا
چکیده
آویشن زوفایی (Thymbra spicata L.) گیاهی از خانواده نعناع (Lamiaceae) است که در مناطق وسیعی از ایران پراکنش دارد. در این مطالعه اکوتیپ های مختلف آویشن زوفایی از سه منطقه مختلف در سطح استان ایلام، کوه جمع آوری گردید و چندین پارامتر مختلف (میزان محتوی قند محلول کل، پروتئین کل و پرولین) اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که با افزایش سطح ارتفاع و افزایش میزان بارندگی سالیانه، محتوای قند محلول کل، پرولین و پروتئین کل به طور معنی داری افزایش می یابد که میزان این افزایش در نمونه های جمع آوری شده از کوه مانشت (T1) بیشتر از مناطق دیگر می باشد. همچنین همبستگی مثبت معنی داری بین شاخص های محتوی قند محلول کل، پروتئین کل و پرولین در گونه آویشن زوفایی مشاهده گردید. به طور کلی می توان گفت که با افزایش سطح ارتفاع، افزایش میزان بارندگی و کاهش میزان دما ، میزان قند محلول کل، پروتئین کل و پرولین به عنوان مکانیسم هایی جهت سازگاری گیاهان با تغییرات محیطی و اکولوژیکی افزایش یافته است.
فایل های مقاله
فایل پوستر مقاله
محتوای ارائه مجازی مقاله
نظرات
ثمین همایش ، سامانه مدیریت کنفرانس ها - نگارش 19.0.1