توجه !
این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
0% Complete
رفتن به صفحه اصلی
ارائه مجازی مقاله
لیست نشست ها
نمایشگاه پوستر(کشاورزی و منابع طبیعی)
مشخصات مقاله
کد مقاله
mpec-1119
منابع مقاله
عنوان
تاثیر محلول پاشی کلسیم و بور روی کیفیت میوه توت فرنگی
نویسندگان
قباد جلالی - احمد آئین - امیر جلالی
چکیده
به منظور بررسی اثر کاربرد محلول پاشی کلسیم و بور بر خواص کیفی توت فرنگی، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار انجام شد. تیمارها شامل چهار سطح کلسیم (شاهد، 25/0، 75/0 و 25/1 در هزار) از منبع نیترات کلسیم به عنوان فاکتور A و چهار سطح بور (شاهد، 20/0، 40/0 و 60/0 در هزار) از منبع اسید بوریک به عنوان فاکتور B در نظر گرفته شدند. صفت های کیفی میوه توت فرنگی مانند pH، TSS، اسید سیتریک، اسید آسکوربیک، آنتوسیانین و قند کل اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد اثر نیترات کلسیم بر صفات کلسیم برگ، کلسیم میوه، اسید آسکوربیک، اسید سیتریک، قند کل، TSS در سطح احتمال یک درصد معنی دار شد. اثر اسید بوریک بر صفات بور برگ، بور میوه، آنتوسیانین، قند و TSS در سطح احتمال یک درصد و بر صفات اسید آسکوربیک و اسید سیتریک در سطح احتمال پنج درصد معنی دار شد. اثر متقابل نیترات کلسیم و بور نیز بر صفات TSS و pH در سطح احتمال پنج درصد و بر صفت قند کل در سطح احتمال یک درصد معنی دار شد.
فایل های مقاله
فایل پوستر مقاله
محتوای ارائه مجازی مقاله
نظرات
ثمین همایش ، سامانه مدیریت کنفرانس ها - نگارش 19.0.1