توجه !
این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
0% Complete
رفتن به صفحه اصلی
ارائه مجازی مقاله
لیست نشست ها
نمایشگاه پوستر(کشاورزی و منابع طبیعی)
مشخصات مقاله
کد مقاله
mpec-1130
منابع مقاله
عنوان
بررسی تاثیر اسید سالیسیلیک بر افزایش عمر انباری میوه انگور (Vitis vinifera)
نویسندگان
سید عباس میرجلیلی - حسین پیرو
چکیده
انگور یکی از میوههای ارزشمند است که کشت و تولید آن در کشور ما از سابقه بسیار طولانی برخوردار است. به کارگیری ترکیبات دارویی و مواد موثره گیاهی به منظور افزایش ایمنی، سلامت و عمر انباری محصولات غذایی ارزش بالایی دارد. به منظور بررسی اثر برخی ترکیبات دارویی گیاهی بر ماندگاری و افزایش عمر انباری میوه انگور، آزمایشی به صورت طرح کاملاً تصادفی با سه تیمار در برابر شاهد و در سه تکرار انجام شد. اسید سالیسیلیک به عنوان ماده نگهدارنده در سه سطح صفر، یک، دو و سه میلی مولار به مدت 15 دقیقه روی خوشههای انگور تازه برداشت شده تاثیر داده شدند و صفات مورد نظر در روزهای اول، 30 و 60 روز بعد از اعمال تیمارها اندازهگیری شدند. صفات مختلف شامل وزن تر، کاهش وزن تر، وزن خشک، میزان قند، اسید تارتاریک، اسید سیتریک، pH آب میوه، سفتی حبهها، توسعه بیماریهای قارچی، میزان آنتوسیانین و کلروفیل حبهها، ویتامین ث، آنزیم کاتالاز و پر اکسیداز مورد سنجش قرار گرفت. نتایج نشان داد که کاربرد سالیسیلیک اسید بر صفات مختلف تفاوت معنیداری دارد. نتایج نشان داد که غلظتهای مختلف اسید سالیسیلیک تاثیر معنیداری بر اغلب صفات مورد بررسی داشتند ولی بر pH و میزان کلروفیل میوهها تاثیر نداشتند. در مجموع چنین نتیجه گیری شد که اسید سالیسیلیک میتواند به عنوان یک نگهدارنده و افزایش دهنده عمر انباری میوه انگور و حتی بهبود کیفیت آن طی مراحل انبارداری مورد استفاده قرار گیرد.
فایل های مقاله
فایل پوستر مقاله
محتوای ارائه مجازی مقاله
نظرات
ثمین همایش ، سامانه مدیریت کنفرانس ها - نگارش 19.0.1