توجه !
این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
0% Complete
رفتن به صفحه اصلی
ارائه مجازی مقاله
لیست نشست ها
نمایشگاه پوستر 2 (گروه علوم پایه - داروسازی و پزشکی- کارآفرینی و تجاری سازی)
مشخصات مقاله
کد مقاله
mpec-1003
منابع مقاله
عنوان
بررسی میزان پیکروکروسین ، سافرانال و کروسین کلاله زعفران استان گلستان و خراسان
نویسندگان
فاطمه یونسیان - مرتضی غلامی - محمد رضا طاهری
چکیده
زعفران علاوه بر مزیت اقتصادي نسبت به سایر محصولات، نقش قابل توجه اي در اشتغال و همچنین مدیریت آب به ویژه در مناطق خشک و نیمه خشک دارد. از طرفی میزان اجزای اصلی زعفران به تعیین کیفیت زعفران کمک می کند.هدف از مطالعه حاضر، بررسی و مقایسه مقدار پیکروسین ، سافرانال و کروسین موجود در کلاله جمع آوری شده از مناطق استان گلستان و خراسان توسط دستگاه طیف نورسنجی (فرابنفش- مرئی) می باشد. نتایج بررسی ها ی آنالیز واریانس حاکی از تاثیرگذاری عوامل جغرافیایی بر میزان کروسین و پیکروسین در سطح 5 درصد می باشد.(05/0≥ p ). از طرفی با توجه به مقایسه میانگین داده های به دست آمده نمونه های مورد مطالعه از لحاظ عطر و بو (میزان سافرانال) تفاوت چندانی با یکدیگر نداشته اند. همچنین بیشترین میزان کروسین از منطقه وامنان استان گلستان با مقدار 31/1584 میکروگرم بر میلی لیتر مشاهده شده است.
فایل های مقاله
فایل پوستر مقاله
محتوای ارائه مجازی مقاله
نظرات
ثمین همایش ، سامانه مدیریت کنفرانس ها - نگارش 19.0.1