توجه !
این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
0% Complete
رفتن به صفحه اصلی
ارائه مجازی مقاله
لیست نشست ها
نمایشگاه پوستر 2 (گروه علوم پایه - داروسازی و پزشکی- کارآفرینی و تجاری سازی)
مشخصات مقاله
کد مقاله
mpec-1175
منابع مقاله
عنوان
مقایسه عصاره های متانولی، متانولی-آبی و اتیل استاتی میوه بلوط ایرانی Quercus brantii از نظر وجود چهار ترکیب فلاوونوئید، تانن، فلوباتان و قندهای کاهشی
نویسندگان
عارفه شجاعیان - دارا دستان - عاطفه شجاعیان
چکیده
Quercus brantii (بلوط ایرانی)؛ گیاهی از خانواده فاگاسه (راش) است. بیش از 45 گونه بلوط در سراسر جهان وجود دارد که گونه غالب بلوط در زاگرس، گونههای مختلف quercus است. quercus به طور گسترده در جنگلهای ایلام، فارس، کردستان، لرستان و کهکیلویه و بویر احمد یافت میشود. گونه بلوط ایرانی یه دلیل حضور ترکیبات فیتوشیمیایی، دارای خواص متعدد از جمله اثرات ضد قارچ، ضد میکروبی، ضد ویروس و ضد انگل میباشد. گیاهان علاوه بر تولید مواد غذایی ضروری خود، ترکیبات فیتوشیمیایی دارای فعالیتهای زیستی یا (bioactive) تولید میکنند که به این ترکیبات اغلب متابولیت های ثانویه گفته میشود. متابولیت های ثانویه میتوانند به بهبود سلامت و پیشگیری از بیماریها در گیاهان و موجودات مصرف کننده آنها کمک کنند. در این مطالعه عصاره های متانولی، متانولی –آبی و اتیل استاتی بلوط ایرانی از نظر وجود تعدادی از ترکیبات فیتوشیمیایی بررسی شدند. در عصاره های به دست آمده از این گیاه ترکیباتی چون فلاوونوئید ها، تانن، فلوباتان وقندهای کاهشی مورد ارزیابی قرار گرفتند. در عصاره های متانولی و متانولی_آبی ، تانن و قند کاهشی مشاهده شدند. در عصاره اتیل استاتی هیچ یک از چهار ترکیب مورد بررسی دیده نشد.
فایل های مقاله
فایل پوستر مقاله
محتوای ارائه مجازی مقاله
نظرات
ثمین همایش ، سامانه مدیریت کنفرانس ها - نگارش 19.0.1