توجه !
این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
0% Complete
رفتن به صفحه اصلی
ارائه مجازی مقاله
لیست نشست ها
نمایشگاه پوستر 2 (گروه علوم پایه - داروسازی و پزشکی- کارآفرینی و تجاری سازی)
مشخصات مقاله
کد مقاله
mpec-1166
منابع مقاله
عنوان
بررسی ویژگی های آنتی آمیلوئیدوژنیک و آنتی اکسیدانی نانوذرات نقره بیوسنتز شده با استفاده از عصاره برگ به لیمو
نویسندگان
میلاد صفاری - ذوالفقار لطفی - امیر آراسته
چکیده
گیاه بهلیمو (Aloysia citrodora) از نظر طب سنتی در ایران حایز اهمیت میباشد. تولید زیستی نانوذرات همراه با کاهش مصرف انرژی و زمان است. هدف از این پژوهش تولید نانوذرات نقره با عصاره آبی گیاه به لیمو و بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و مهاري آن بر تولید نانورشته های آمیلوئیدي از آلبومین سرم گاوي به عنوان یک پروتئین مـدل بود. برای سنتز نانوذرات نقره، عصاره آبی به لیمو تهیه و به این محلول نیترات نقره (AgNO3) میلی مولار افزوده شد. برای تایید تولید نانوذرات نقره از تصاویر میکروسکوپ الکترونی(TEM) ، طیف سنجی پراکندگی انرژی (EDX) ، آزمون های طیف سنجی مادون قرمز FTIR و طیف سنجی جذب قابل مشاهده (UV-vis) حضور و اندازه نانوذرات نقره سنتز شده از عصاره گیاه استفاده شد. ترکیبات عصاره با استفاده از روش کروماتوگرافی ارزیـابی گردید. جهت بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره از روش DPPH و برای سنجش میزان تولید رشته هاي آمیلوئیدي به روش جذب سنجی کنگورد انجام شد. آنالیز فیتوشیمیایی عصاره، تعداد 48 ترکیب را نشان داد که بیشترین میزان مربوط به Limonene (1/99 %) و Benzene (29/98 %) بود. نتایج TEM نیز نانوذرات کریستالی پایدار و کروی با ابعاد کاملاً مشخص (اندازه متوسط 70-30 نانومتر)تایید نمود. با افزایش غلظت عصاره، خاصیت آنتی اکسیدانی این نانو ذره افزایش یافت به طوری که به ترتیب در غلظت حدود 1 میلی گرم بر میلی لیتر و حدود 8/0 میلی گرم بر میلی لیتر نیز توانست بالای 50 %رادیکال آزاد DPPH را مهار کند و بیشترین خاصیت آنتی اکسیدانی در نمونه S5 به میزان 35/97 درصد و بیشترین میزان مهار تولید رشته هاي آمیلوئیدي در غلظت 2 میلی گرم بر میلی لیتر و به میزان 96 درصد دیده شد.
فایل های مقاله
فایل پوستر مقاله
محتوای ارائه مجازی مقاله
نظرات
ثمین همایش ، سامانه مدیریت کنفرانس ها - نگارش 19.0.1