توجه !
این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
0% Complete
رفتن به صفحه اصلی
ارائه مجازی مقاله
لیست نشست ها
نمایشگاه پوستر 2 (گروه علوم پایه - داروسازی و پزشکی- کارآفرینی و تجاری سازی)
مشخصات مقاله
کد مقاله
mpec-1049
منابع مقاله
عنوان
عصارهگیری و شناسایی مواد موثره موجود در میوه بلوط به روش جوشاندن و کروماتوگرافی گازی جفت شده با طیفسنج جرمی و ارزیابی خواص دارویی اجزای آن
نویسندگان
سارا یحیی زاده - جهانبخش رئوف - میلاد غنی
چکیده
باتوجه به نقش پر رنگ گیاهان در زندگی روزمره انسان، داشتن دانش هرچه بیشتر و عمیق تر پیرامون آنها، میتواند کمک شایانی به بهرهوری هرچه بیشتر و بهتر آنها، بخصوص در زمینه درمانی و اقتصادی گردد. از جمله گیاهان بومی ایران، میتوان به بلوط اشاره کرد. درخت بلوط، با قدمت طولانی، علاوه بر آنکه وجود آن در مناطق جنگلی و کوهپایهای ایران از فرسایش خاک و وقوع سیلابها جلوگیری میکند، اجزای درخت و میوهی آن نیز دارای خواص دارویی میباشند و از ارزش غذایی خوبی برخوردارند. همچنین، میتوان با بهرهمندی از اطلاعات تجزیهای اجزای آن، به تولید داروها، مواد غذایی و محصولات آرایشی- بهداشتی پرداخت. در این پژوهش، عصاره آبی مغز میوه بلوط، به روش جوشاندن استخراج شد و در نهایت، اجزای موجود در عصاره، پس از جداسازی به کمک کروماتوگرافی لایه نازک، توسط روش کروماتوگرافی گازی جفت شده با طیف سنج جرمی، شناسایی شده و خواص دارویی آنها نیز مورد مطالعه قرار گرفت.
فایل های مقاله
فایل پوستر مقاله
محتوای ارائه مجازی مقاله
نظرات
ثمین همایش ، سامانه مدیریت کنفرانس ها - نگارش 19.0.1