توجه !
این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
0% Complete
رفتن به صفحه اصلی
ارائه مجازی مقاله
لیست نشست ها
نمایشگاه پوستر 2 (گروه علوم پایه - داروسازی و پزشکی- کارآفرینی و تجاری سازی)
مشخصات مقاله
کد مقاله
mpec-1064
منابع مقاله
عنوان
مروری بر فارماکولوژی و اثرات حفاظتی زعفران
نویسندگان
علیرضا رضائی - کبری شیرانی
چکیده
زعفران به طور عمده در ایران، چین، اسپانیا، مراکش، ایتالیا، یونان و هند کاشت میشود. زعفران به دلیل رنگ و بوی منحصربهفرد خود بهعنوان رنگدهنده و طعمدهنده در غذاها و لوازم آرایشی استفاده میشود. در چین، زعفران بهعنوان داروی گیاهی نیز استفاده میشود. استفاده از زعفران در طب سنتی چینی تأثیراتی در بهبود گردش خون و سرکوب ایست قلبی، سمزدایی خون و بهبود افسردگی نشان داده است. همچنین برای درمان قاعدگی نامنظم، ترومبوز پس از زایمان و کبودی استفاده میشود. بیش از 150 ترکیب شیمیایی شامل کاروتنوئیدها، فلاونوئیدها و گلیکوزیدهای فلاونوئید، مونوترپنها و مشتقات مونو ترپنوئید، هیدروکربنهای آروماتیک تکحلقهای، اسیدهای آمینه، آلکالوئیدها و ترکیبات دیگری در زعفران یافت شده است. مطالعه فعالیتهای دارویی زعفران بهعنوان آنتیاکسیدان، ضدالتهاب، ضد تومور، ضدافسردگی، کاهشدهنده قند خون، کاهشدهنده چربی خون، تقویت حافظه و غیره متمرکز بوده است. در حال حاضر، زعفران عمدتاً برای درمان دیابت، آلزایمر، افسردگی، اختلالات اضطرابی، بیماریهای قلبی و عروقی، اختلالات یادگیری و حافظه، سرطان و بیماریهای دیگر استفاده میشود.
فایل های مقاله
فایل پوستر مقاله
محتوای ارائه مجازی مقاله
نظرات
ثمین همایش ، سامانه مدیریت کنفرانس ها - نگارش 19.0.1